Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат «Полуничка»?
Чудовий літній салатик, який готується з...свіжих овочів. Оригінальне оформлення робить звичайний овочевий салат цілком святковим блюдом, яскравим і апетитним. Що знадобиться для приготування Дві великих помідори Два огірочка Один великий болгарський перець червоного кольору Маслини Бринза (краще овеча, насиченого смаку) Рослинне або оливкове масло Приготування Перець розрізаємо вздовж навпіл, видаляємо плодоніжки і насіння. М'якоть нарізаємо тонкими короткими брусочками або соломкою. Викладаємо на дно салатника. Бринзу натираємо на крупній тертці прямо на перець. Огірок тремо на крупній тертці, трохи підсолюємо і даємо постояти хвилин п'ять. Віджимаємо сік, викладаємо тертий огірок поверх бринзи. Далі йде шар нарізаних кружечками маслини, і зверху знову натираємо бринзу. Для цього салату краще вибирати помідори з щільною м'якоттю і товстою шкіркою. Помідори розрізаємо і видаляємо серединку з насінням. Нарізаємо м'якоть дрібними кубиками, ріжемо кілька маслин дуже дрібно. Зверху бринзи викладаємо шар різаних томатів, робимо чорні цятки з маслин, поливаємо готовий салат олією (зовсім трохи). Робимо «хвостик» з огірка і подаємо до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |