Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати печінкові котлети?
Соковиті ніжні котлети будуть оцінені по достоїнству. В рецепті багато часнику, але нехай вас це не бентежить, часник не дає запаху, він додає гостроту котлет, а сметанний соус її злегка пом'якшує і робить котлети дуже ніжними. Що знадобиться з продуктів 750 грам печінки (свинячий або яловичої) 250 грам свинячого сала Головка часнику (в оригінальному рецепті - півтори) Дві столові ложки борошна Чайна ложка соди (не гасити!) Сіль за смаком Рослинне масло для смаження Для соусу Дві великі цибулини Три - чотири столові ложки сметани Сіль за смаком Приготування Обов'язкова умова вдалих печінкових котлет - дотримання пропорцій. Сирого свинячого сала повинна бути одна третина від кількості печінки. Яйця у фарш не додаються. Перекручуємо печінку і сало на м'ясорубці. Часник чистимо і дрібно рубаємо або пропускаємо через часникодавку. Змішуємо фарш з часником, борошном, содою, солимо за смаком. Розігріваємо в сковороді олію і обсмажуємо котлетки - оладки як зазвичай ви смажите м'ясні котлети. Для соусу дрібно ріжемо цибулю, підсмажити його на олії. Додаємо сметану, сіль за смаком. Викладаємо в каструлю шар котлет, шар соусу, так чергуємо до верху. Тушкуємо на маленькому вогні хвилин п'ятнадцять. За цей час котлети майже повністю вберуть соус і стануть дуже соковитими і ніжними. Гарнір до них підійде будь-який. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |