Цей оригінальний рецепт здатний дуже сподобається любителям свинячих реберець. Для приготування цієї страви знадобиться наступний набір продуктів: один кілограм свинячих реберець, десять штучок чорносливу, дві репчатых цибулини середніх розмірів, сіль, чорний перець, прованські трави і винний оцет. Чорнослив промити і розмочити в окропі протягом п'яти хвилин. Свинячі реберця промити і нарізати порційно, в м'ясі біля кісточки потрібно зробити невеликі розрізи, в які потім слід вкласти черносливинки, після чого розрізи в м'ясо потрібно буде скріпити зубочистками. Ребра посолити, поперчити і щедро посипати прованськими травами. Ріпчасту цибулю необхідно нарізати півкільцями і викласти його рівним шаром у форму для запікання. Шар цибулі рясно полити винним оцтом і викласти зверху на нього свинячі реберця. Форму накрити фольгою і дати настоятися години дві або більше. Потім форму поставити в розігріту до 180 градусів духовку і запікати 40-50 хвилин, після чого зняти фольгу і залишити реберця в духовці ще на 10 хвилин.