Главная » Статьи » Рецепти |
Як запекти курку в кефірі?
![]() Що знадобиться для приготування 500 - 700 мл кефіру Одна курка (або ніжки, стегенця) Сіль і спеції, приправи для курки Пучок свіжої зелені (якщо є) Морква і лук, рослинне масло (за бажанням) Приготування Курку вимийте, разрубите на порційні шматки. Можна готувати цю страву з курячих ніжок, стегенець, стегенець, щоб м'ясо краще добре просочилося, шматочки повинні бути невеликими. Посипте сіллю, зеленню, перцем, приправою для курки (орегано, базилік, суміш перців), приправи не шкодуйте, вона додасть м'ясу смак і аромат. Перемішайте, покладіть в ємність для маринування і залийте кефіром. Він повинен повністю покрити м'ясо. Залиште на годину при кімнатній температурі, потім приберіть в холодильник на дві години (можна і більше тримати, м'ясо буде ще смачніше). Перекладіть курку разом з маринадом в форму для запікання. Якщо додається моркву і цибулю обсмажте в олії, додайте до маринаду. Запікайте в духовці при температурі 180 градусів близько години. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |