Як готуються м'ясні кекси з сирно-яєчної начинкою?
У цій статті вашій увазі пропонується рецепт на диво просте в приготуванні і нехитрого за складом м'ясного блюда, яке тим не менш виходить досить апетитним на вигляд і дуже-дуже смачним і зможе стати непоганою альтернативою звичним котлет або зразам. Для того, щоб приготувати м'ясні кекси з начинкою з пропонованого рецепту вам буде потрібно взяти такі продукти: 350 г м'ясного фаршу (підійде будь-який на ваш розсуд і смак - свинячий, яловичий, асорті,...), одна головка ріпчастої цибулі, сіль, мелений чорний перець, кмин, коріандр та інші приправи за смаком, одне яйце, приблизно три столові ложки дрібно натертого сиру і одна столова ложка сметани.
Ріпчаста цибулю необхідно очистити, дрібно нарізати і обсмажити до легкої золотавості, після чого змішати з м'ясним фаршем, додати сіль, перець, коріандр, кмин або інші приправи, фарш гарненько відбити. Натертий на дрібній тертці твердий сир потрібно змішати зі збитим яйцем і невеликою дрібкою солі, додати сметану і перемішати до однорідності. Підготовлений фарш викласти у формочки для кесксиков, в центрі кожного зробити невелике поглиблення і залити невелику кількість начинки (сирно-яєчної суміші). Формочки поставити в нагріту духову піч і випікати м'ясні кексики при 180 градусах протягом півгодини. Готові кекси остудити, вийняти з форми і подавати з будь-яким гарніром.