Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати свинину, тушковану з грибами і капустою?
>Страву, скажімо так, не для новачків. Готується довго, але якщо все зробите правильно, ваші старання не пройдуть дарма. Як результат, отримаєте дивно ніжне м'ясо з неперевершеним смаком і ароматом.
Необхідні інгредієнти:

•600 грам нежирної свинини.
•1 цибулина великих розмірів, нарізана шматочками
•1 чайна ложка томатної пасти для смаку
• 1 літр бульйону з овочів
• 400 гр. солоних грибів
• половина нашаткованої білокачанної капусти
• 1 зелений перець
• 1 зубок часнику
• Приправи: сіль, перець мелений, трохи солодкої червоної паприки, зелень кропу і петрушки
•4 столових ложки рослинного масла.

Спосіб приготування:

Свинину наріжте порційними шматками. Поперчіть її і якийсь час дайте постояти. Обсмажте м'ясо в широкій каструлі з товстим дном. Каструля ця не повинна пригорати. Потім заливаємо все овочевим бульйоном і тушкуємо 12-15 хвилин на середньому вогні. Знявши кришку, потрібно буде збільшить вогонь до тих пір, поки вся рідина не википить.

Додайте цибулю з томатом. Злегка все обсмажте, додайте гриби. Протушкувати ще хвилин сім Останньої покладіть нашатковану капусту. Добре все перемішайте і протушкувати ще хвилин 10-15 - все залежить від сорту капусти. За 5 хвилин до закінчення готування додайте натертий часник, гострий перчик, спеції і зелень. Накрийте кришкою і дайте настоятися хвилин 10-15. Страва готова!
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: зелень, Все
Як готується оджахурі?
Як зробити запечена з часником хліб?
Сирні палички з кунжутом і паприкою (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: