Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати свинину, тушковану з грибами і капустою?
>Страву, скажімо так, не для новачків. Готується довго, але якщо все зробите правильно, ваші старання не пройдуть дарма. Як результат, отримаєте дивно ніжне м'ясо з неперевершеним смаком і ароматом. Необхідні інгредієнти: •600 грам нежирної свинини. •1 цибулина великих розмірів, нарізана шматочками •1 чайна ложка томатної пасти для смаку • 1 літр бульйону з овочів • 400 гр. солоних грибів • половина нашаткованої білокачанної капусти • 1 зелений перець • 1 зубок часнику • Приправи: сіль, перець мелений, трохи солодкої червоної паприки, зелень кропу і петрушки •4 столових ложки рослинного масла. Спосіб приготування: Свинину наріжте порційними шматками. Поперчіть її і якийсь час дайте постояти. Обсмажте м'ясо в широкій каструлі з товстим дном. Каструля ця не повинна пригорати. Потім заливаємо все овочевим бульйоном і тушкуємо 12-15 хвилин на середньому вогні. Знявши кришку, потрібно буде збільшить вогонь до тих пір, поки вся рідина не википить. Додайте цибулю з томатом. Злегка все обсмажте, додайте гриби. Протушкувати ще хвилин сім Останньої покладіть нашатковану капусту. Добре все перемішайте і протушкувати ще хвилин 10-15 - все залежить від сорту капусти. За 5 хвилин до закінчення готування додайте натертий часник, гострий перчик, спеції і зелень. Накрийте кришкою і дайте настоятися хвилин 10-15. Страва готова! | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 3 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |