Ви любите шпинат? Я не дуже, але ці чудові пиріжки зі шпинатом з задоволенням їм.)) Рецепт простий, необхідно готове листкове тісто (можна і самостійно його приготувати, але я зазвичай купую, щоб довго не морочитися).Продукты: готове листкове тісто, шпинат, масло вершкове (на ньому будемо смажити шпинат), бекон, сіль, цибуля ріпчаста, сир твердий.
Для початку викладаємо тісто листкове з пакета, воно повинно відтанути. Потім обсмажуємо бекон з цибулею, для цього бекон тоненькими шматочками нарізаємо, цибулю чистимо і тонко теж нарізаємо. Окремо обсмажуємо нарізану (промитий і просушений) шпинат, смажимо його на вершковому маслі. Тепер необхідно змішати обсмажені шпинат і бекон з цибулею, це буде начинка.
Тепер тісто розкачуємо і нарізаємо смужки. Форма у пиріжків будь, тут можна експериментувати і пофантазувати. В ідеалі пиріжки зі шпинатом повинні виглядати ось так (натисни на картинку), на верхньому шарі тесту слід зробити надрізи. Запікаються ці пиріжки при температурі + 190 (хвилин 15 - 20). Приємного!