Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати манну запіканку з фруктами і корицею?
Фрукти для запіканки підбираються в залежності від сезону. Зараз це можуть бути і яблука, і груші пізніх сортів з щільною м'якоттю. Взимку - консервовані ананаси, влітку - абрикоси, персики, яблука. Що знадобиться для приготування 200 грамів манної крупи 500 мл. молока 100 грам цукру Чотири яйця 50 грам вершкового масла Щіпка кориці 500 грам фруктів Приготування З молока і манної крупи варимо манну кашу. Вже в готову додаємо вершкове масло, розмішуємо і даємо каші охолонути. Відокремлюємо білки від жовтків, жовтки розтираємо з цукром. Корицю змішуємо з чайною ложкою цукру, додаємо в жовтки, обережно змішуємо з манною кашею. Груші або яблука чистимо, ріжемо невеликими кубиками. Білки збиваємо міксером в щільну піну. Дві столові ложки відбираємо, решта вмішуємо в манку. Форму змащуємо олією, викладаємо шар манки, потім шар фруктів, знову манка і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Запікати двадцять хвилин. Потім дістати, верх покрити білками і знову поставити в духовку. Як тільки білок підрум'яниться - запіканку дістати, трохи остудити і подавати з будь-яким варенням. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |