Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати манну запіканку з фруктами і корицею?
Фрукти для запіканки підбираються в залежності від сезону. Зараз це можуть бути і яблука, і груші пізніх сортів з щільною м'якоттю. Взимку - консервовані ананаси, влітку - абрикоси, персики, яблука.
Що знадобиться для приготування
200 грамів манної крупи
500 мл. молока
100 грам цукру
Чотири яйця
50 грам вершкового масла
Щіпка кориці
500 грам фруктів
Приготування

З молока і манної крупи варимо манну кашу. Вже в готову додаємо вершкове масло, розмішуємо і даємо каші охолонути.
Відокремлюємо білки від жовтків, жовтки розтираємо з цукром. Корицю змішуємо з чайною ложкою цукру, додаємо в жовтки, обережно змішуємо з манною кашею. Груші або яблука чистимо, ріжемо невеликими кубиками. Білки збиваємо міксером в щільну піну. Дві столові ложки відбираємо, решта вмішуємо в манку.
Форму змащуємо олією, викладаємо шар манки, потім шар фруктів, знову манка і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Запікати двадцять хвилин. Потім дістати, верх покрити білками і знову поставити в духовку. Як тільки білок підрум'яниться - запіканку дістати, трохи остудити і подавати з будь-яким варенням.
Категория: Рецепти |
| Теги: Яблука, жовтки
Огірки, фаршировані редисом, яйцями і шинкою
Як приготувати закусочні сирні коржики?
Печиво з фруктовим макухою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: