Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати чаудер з лосося з вершками?
>Чаудер - це суп-пюре, але він готується по-особливому. А якщо його робити з лосося або будь-якої іншої червоної риби, виходить просто смакота! Щоб замутити смачний суп з лосося, вам потрібно: •600 р філе лосося •Стільки ж картоплі •1 велика цибулина •півтори чашки жирних вершків •3 столові ложки картопляного крохмалю •3 лаврових листочка •6 чашок води •2-3 столові ложки оливкової олії •1 столова ложка сливоч. Масла •1/2 лимона •1 пучок петрушки •мелений чорний перець і сіль за смаком Приготування: А почнемо ми приготування супу з того, що нагріємо 2-3 столові ложки оливкової олії каструлі. Очистимо й наріжемо лук, обсмажимо його на середньому вогні. Додамо в нашу підготовлену каструлю 6 чашок води і доведемо її до кипіння, додавши лавровий лист. Картопля очищаємо, нарізаємо і додаємо в каструлю. Коли він буде майже готовий, покладемо туди рибу, нарізану кубиками. Варимо 5-6 хвилин, потім додаємо вершки. крохмаль Розводимо в 1-2 ложках води і виливаємо в каструлю тонкою цівкою. Варимо суп ще 5-8 хвилин. В кінці готування додаємо столову ложку вершкового масла і чекаємо, поки воно не розтане. Знімаємо з вогню і насолоджуємося приємним смаком і ароматом. В кінці приготування можна додати сік половини лимона, зелень петрушки і спеції. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 1 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |