Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати чаудер з лосося з вершками?
>Чаудер - це суп-пюре, але він готується по-особливому. А якщо його робити з лосося або будь-якої іншої червоної риби, виходить просто смакота!
Щоб замутити смачний суп з лосося, вам потрібно:

•600 р філе лосося
•Стільки ж картоплі
•1 велика цибулина
•півтори чашки жирних вершків
•3 столові ложки картопляного крохмалю
•3 лаврових листочка
•6 чашок води
•2-3 столові ложки оливкової олії
•1 столова ложка сливоч. Масла
•1/2 лимона
•1 пучок петрушки
•мелений чорний перець і сіль за смаком

Приготування:

А почнемо ми приготування супу з того, що нагріємо 2-3 столові ложки оливкової олії каструлі. Очистимо й наріжемо лук, обсмажимо його на середньому вогні. Додамо в нашу підготовлену каструлю 6 чашок води і доведемо її до кипіння, додавши лавровий лист. Картопля очищаємо, нарізаємо і додаємо в каструлю. Коли він буде майже готовий, покладемо туди рибу, нарізану кубиками. Варимо 5-6 хвилин, потім додаємо вершки.

крохмаль Розводимо в 1-2 ложках води і виливаємо в каструлю тонкою цівкою. Варимо суп ще 5-8 хвилин. В кінці готування додаємо столову ложку вершкового масла і чекаємо, поки воно не розтане. Знімаємо з вогню і насолоджуємося приємним смаком і ароматом.

В кінці приготування можна додати сік половини лимона, зелень петрушки і спеції.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: лосося, каструлю
Як приготувати салат з шинкою і авокадо?
Як готується запіканка з грибами і картоплею?
Як смачно приготувати баклажани по-турецьки?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: