Главная » Статьи » Рецепти

Моркву на пару
Пароварка в нашому будинку з'явилася давно і довгий час стояла без діла, поки я не пристосувалася готувати в ній овочі.
Морквина з вершковим маслом і кропом
Продукти:
шість морквин середнього размерчика;
півтори чайн. ложечки розтопленого вершкового масла;
сіль;
одна чайн. ложечка лимонного соку;
половинка пучка укропчика;
чорний перчик;
Моркву чистимо й ріжемо кружальцями. Наливаємо в пароварку воду. Розкладаємо рівним шаром по дну паровий каструльки кружечки моркви і готуємо на пару близько п'ятнадцяти хвилин. Моєму сімейству подобається, коли морквина вже готова, але ще трохи хрустка.
З'єднуємо розтоплене вершкове масло з лимонним соком, рубаним укропчиком, приправляємо перцем і сіллю. Морквину викладаємо на блюдо, поливаємо маслом. Відмінний гарнір!

Моркву з цибулею, кмином і петрушкою
Продукти:
півкілограма моркви;
мелений перчик;
по одній чайн. ложечки оливкової олії і розтопленого вершкового масла;
одна велика цибулина;
сіль;
половинка пучка петрушки;
одна чайн. ложечка кмину;
Моркву нарізаємо кружечками, цибулю - півкільцями. Готуємо овочі в пароварці, приблизно, 18 хв. і викладаємо на блюдо. Поливаємо соусом із суміші оливкової і вершкового масел, кмину, перцю і солі. Перемішуємо і посипаємо рубаною петрушкою.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: чайн, моркву
Як готується солодка запіканка з рису і моркви?
Як готується салат "Креветки під шубою"?
Як готується кавовий крем?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: