Главная » Статьи » Рецепти |
Моркву на пару
Пароварка в нашому будинку з'явилася давно і довгий час стояла без діла, поки я не пристосувалася готувати в ній овочі. Морквина з вершковим маслом і кропом Продукти: шість морквин середнього размерчика; півтори чайн. ложечки розтопленого вершкового масла; сіль; одна чайн. ложечка лимонного соку; половинка пучка укропчика; чорний перчик; Моркву чистимо й ріжемо кружальцями. Наливаємо в пароварку воду. Розкладаємо рівним шаром по дну паровий каструльки кружечки моркви і готуємо на пару близько п'ятнадцяти хвилин. Моєму сімейству подобається, коли морквина вже готова, але ще трохи хрустка. З'єднуємо розтоплене вершкове масло з лимонним соком, рубаним укропчиком, приправляємо перцем і сіллю. Морквину викладаємо на блюдо, поливаємо маслом. Відмінний гарнір! Моркву з цибулею, кмином і петрушкою Продукти: півкілограма моркви; мелений перчик; по одній чайн. ложечки оливкової олії і розтопленого вершкового масла; одна велика цибулина; сіль; половинка пучка петрушки; одна чайн. ложечка кмину; Моркву нарізаємо кружечками, цибулю - півкільцями. Готуємо овочі в пароварці, приблизно, 18 хв. і викладаємо на блюдо. Поливаємо соусом із суміші оливкової і вершкового масел, кмину, перцю і солі. Перемішуємо і посипаємо рубаною петрушкою. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 2 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |