Главная » Статьи » Рецепти |
Тефтелі в томатно-грибному соусі
![]() Що знадобиться для приготування 750 грам курячого фаршу 2-3 столові ложки манки Одне яйце Сіль, перець за смаком Трохи борошна Рослинна олія 1-2 цибулини 400 грам свіжих печериць Баночка (400мл) томатів у власному соку Склянку томатного соку Приготування Для приготування фаршу змішати курячий фарш, сіль, перець, манку і яйце. Сформовать круглі невеликі тюфтельки, обваляти в борошні і обсмажити з обох боків до рум'яного кольору. Для соусу цибулю нарізати півкільцями, викласти в сотейник з рослинною (оливковим) маслом. Додати шампіньйони, нарізані тонкими пластинками. Обсмажити до випарювання рідини. До грибів викласти томати разом з соком. У соус викласти тюфтельки, приправити за смаком сіллю і спеціями. Згасити 10-15 хвилин під кришкою на середньому вогні. Гарнір підійде будь за вашим бажанням. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |