Список продуктів: шістсот грамів індичої грудки, одне куряче яйце, мелений чорний перчик, одна стіл. ложка молока, полстаканчика мелених панірувальних сухарів, сіль, три стіл. ложечки вершкового масла (розтопити), дві репчатых цибулинки; триста грамів свіжих білих грибів; стаканчик бульйончик, одна стіл. ложка томатного пюре, дві стіл. ложки сметанки. Нарізаємо м'якоть індички шматочками. Збиваємо яйця і молоко, спочатку вмочаємо шматочки індички в цю суміш, а потім обвалюють у панірувальних сухарях. Обсмажуємо індичку в олії до рум'яної скоринки. Зберігаємо в теплі. На олії підсмажуємо цибулю (попередньо ріжемо його кільцями) і грибочки, додаємо бульйон і трохи тушкуємо. Приправляємо соус томатним пюре, перцем, сіллю і сметаною. Кладемо в соус шматочки індички і тушкуємо 20 хвилин.
На гарнір до індички відварюємо спагетті або картоплю. Додатково можна зробити салатик з свіжих огірочків або змішаний зелений салат.
Приємного апетиту!
|