Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати макарони в овочевому соусі?
Рецепт з грецької кухні, простий і смачний. Продукти в ньому такі, що нічого не треба спеціально шукати, і рецепт дуже стане в нагоді в сезон свіжих овочів.
Що знадобиться для приготування
Два баклажана
Один кабачок (або цукіні)
Одна морквина
Одна цибулина
Базилік (свіжий або сушений)
Дві - три зубчики часнику
П'ять невеликих помідорів або 250 мл томатного соку
Половина пачки макаронів (великих - пір'я або спіральки, черепашки)
Сіль і перець за смаком
Рослинна олія
Приготування

Відварюємо макарони згідно з рекомендаціями на упаковці. Зливаємо воду, макарони відкидаємо на друшляк.
Кабачок і баклажани нарізаємо невеликими кубиками, цибулю - дрібно рубаємо, моркву натираємо на дрібній тертці. У глибокій сковорідці або сотейнику розігріваємо олію, підсмажити цибулю до прозорого стану, додаємо моркву, хвилин через п'ять викладаємо баклажани і кабачок. Всі разом обсмажуємо хвилин десять - п'ятнадцять. Вливаємо томатний сік або додаємо натерті на тертці помідори, доводимо до кипіння, через п'ять хвилин додаємо подрібнений часник і базилік, сіль, перець, робимо найменший вогонь і тушкуємо під кришкою ще п'ять хвилин.

Додаємо в соус готові макарони, перемішуємо, прогріваємо і розкладаємо по тарілках. Посипаємо тертим сиром.
Категория: Рецепти |
| Теги: макарони, кабачок
Як можна приготувати смачні таратушки на кефірі?
Короп з цибулею і чорносливом
Як готується угорський гуляш?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: