Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати макарони в овочевому соусі?
Рецепт з грецької кухні, простий і смачний. Продукти в ньому такі, що нічого не треба спеціально шукати, і рецепт дуже стане в нагоді в сезон свіжих овочів. Що знадобиться для приготування Два баклажана Один кабачок (або цукіні) Одна морквина Одна цибулина Базилік (свіжий або сушений) Дві - три зубчики часнику П'ять невеликих помідорів або 250 мл томатного соку Половина пачки макаронів (великих - пір'я або спіральки, черепашки) Сіль і перець за смаком Рослинна олія Приготування Відварюємо макарони згідно з рекомендаціями на упаковці. Зливаємо воду, макарони відкидаємо на друшляк. Кабачок і баклажани нарізаємо невеликими кубиками, цибулю - дрібно рубаємо, моркву натираємо на дрібній тертці. У глибокій сковорідці або сотейнику розігріваємо олію, підсмажити цибулю до прозорого стану, додаємо моркву, хвилин через п'ять викладаємо баклажани і кабачок. Всі разом обсмажуємо хвилин десять - п'ятнадцять. Вливаємо томатний сік або додаємо натерті на тертці помідори, доводимо до кипіння, через п'ять хвилин додаємо подрібнений часник і базилік, сіль, перець, робимо найменший вогонь і тушкуємо під кришкою ще п'ять хвилин. Додаємо в соус готові макарони, перемішуємо, прогріваємо і розкладаємо по тарілках. Посипаємо тертим сиром. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |