Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячі парові котлети під соусом?
>Цей рецепт ми підгледіли у першої леді кулінарії в країні Юлі Висоцької. Він простий, простий, не вимагає чудернацьких, дорогих інгредієнтів. Одним словом, готуйте і насолоджуйтеся!
Для котлет буде потрібно:

•600 грам курячого м'яса або фаршу.
•1 невеликий болгарський перець, краще червоного кольору.
•1 помідор.
•1 яйце.
•1 столова ложка вершкового масла.
•невеликий пучок кропу.
•сіль перець.

Для соусу:

•3 столові ложки вершкового масла.
•сік четвертинки лимона.
•петрушка і кріп.
•сіль/перець.

Рецепт приготування:

Порубаємо овочі та зелень в блендері. М'ясо прокрутимо через м'ясорубку або також порубаємо в блендері. Звичайно, можна взяти вже готовий фарш, але самі розумієте, це не зовсім те. Змішуємо фарш з овочами, додаємо масло, яйце, приправи. Все добре перемішуємо. Формуємо котлетки. Варимо в пароварці 20 хвилин

Соус готується так. Зелень порубати. Масло розтопити і додати лимонний сік, зелень, приправи. Знімаємо з вогню. Котлетки подавати з соусом.

В результаті, у вас вийде дієтичне і в той же час ситне блюдо. Воно шалено смачне, перевірено на власному досвіді і близьких!
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 5 | Теги: зелень, •1
Як приготувати апельсинові сирники?
Закуски на святковий стіл
Спекотне, запечене в булочці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: