Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курячі парові котлети під соусом?
>Цей рецепт ми підгледіли у першої леді кулінарії в країні Юлі Висоцької. Він простий, простий, не вимагає чудернацьких, дорогих інгредієнтів. Одним словом, готуйте і насолоджуйтеся! Для котлет буде потрібно: •600 грам курячого м'яса або фаршу. •1 невеликий болгарський перець, краще червоного кольору. •1 помідор. •1 яйце. •1 столова ложка вершкового масла. •невеликий пучок кропу. •сіль перець. Для соусу: •3 столові ложки вершкового масла. •сік четвертинки лимона. •петрушка і кріп. •сіль/перець. Рецепт приготування: Порубаємо овочі та зелень в блендері. М'ясо прокрутимо через м'ясорубку або також порубаємо в блендері. Звичайно, можна взяти вже готовий фарш, але самі розумієте, це не зовсім те. Змішуємо фарш з овочами, додаємо масло, яйце, приправи. Все добре перемішуємо. Формуємо котлетки. Варимо в пароварці 20 хвилин Соус готується так. Зелень порубати. Масло розтопити і додати лимонний сік, зелень, приправи. Знімаємо з вогню. Котлетки подавати з соусом. В результаті, у вас вийде дієтичне і в той же час ситне блюдо. Воно шалено смачне, перевірено на власному досвіді і близьких! | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 5 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |