>Поєднання двох видів м'яса часом створює незвичайний смак, який по достоїнству оцінять як ваші домашні, так і гурмани, які підходять до вибору страв для обіду з особливою марністю. Інгредієнти для приготування наступні: близько 700 грам курячої грудки, 20 смужок сирокопченого бекону (за вагою це десь 400 грам), столова ложка меду (краще брати травневий, рідкий, жовтого кольору), 2 столові ложки лимона, 2 столові ложки гірчиці (одна зернова, одна звичайна, не дуже «злий»).
Одна з переваг даного страви - це те, що воно готується за лічені хвилини. Єдине, що потрібно зробити заздалегідь - гарненько розігріти духовку до 220 градусів. Куряче м'ясо нарізати смужками прямо по довжині грудки, товщиною з палець. Кожну смужку м'яса обмотати беконом. Потім викласти ці смужки в форму для запікання (змащувати її немає необхідності, м'ясо і так добре пропечеться). Мед, гірчицю і лимонний сік змішати, поперчити і змастити даний соус кожну «завитушку».
Вийшло блюдо відправляємо в духовку до зарум'янювання. Приємного Вам апетиту!