Главная » Статьи » Рецепти

Як смачно запекти курку в беконі?
>Поєднання двох видів м'яса часом створює незвичайний смак, який по достоїнству оцінять як ваші домашні, так і гурмани, які підходять до вибору страв для обіду з особливою марністю.
Інгредієнти для приготування наступні: близько 700 грам курячої грудки, 20 смужок сирокопченого бекону (за вагою це десь 400 грам), столова ложка меду (краще брати травневий, рідкий, жовтого кольору), 2 столові ложки лимона, 2 столові ложки гірчиці (одна зернова, одна звичайна, не дуже «злий»).

Одна з переваг даного страви - це те, що воно готується за лічені хвилини. Єдине, що потрібно зробити заздалегідь - гарненько розігріти духовку до 220 градусів. Куряче м'ясо нарізати смужками прямо по довжині грудки, товщиною з палець. Кожну смужку м'яса обмотати беконом. Потім викласти ці смужки в форму для запікання (змащувати її немає необхідності, м'ясо і так добре пропечеться). Мед, гірчицю і лимонний сік змішати, поперчити і змастити даний соус кожну «завитушку».

Вийшло блюдо відправляємо в духовку до зарум'янювання. Приємного Вам апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, це
Як готувати сирну паску?
Як спекти морквяні булочки?
"Медова курочка в ковдрі" (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: