Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати легкий квасолевий суп
Легкий квасолевий суп доречний в раціоні в будь-який час року. Взимку можна його "посилити", подавши із засмаженими смужками бекону. І дуже смачно посипати юшку в тарілці тертим твердим сиром, закушуючи грінками, щедро натертими часником.Необхідні продукти: склянку великої білої квасолі, 2 цибулини, 2 моркви, 1 зубчик часнику, корінь і зелений стебло селери, петрушки, 4 ст. ложки рафінованої олії, лавровий лист, сіль, чорний і червоний мелений перець.
Процес приготування:
Квасоля перебрати, промити і замочити на ніч у великій кількості води. Вранці сполоснути, залити 4 склянками холодної кип'яченої води, довести до кипіння і варити на слабкому полум'ї, додавши цілком 1 цибулину, 1 морква, корінь селери і лаврушку.
Як квасоля звариться, всі доданий видалити.
Порізати маленькими кубиками цибулю, моркву натерти. Часник, зелень петрушки і селери подрібнити.
Обсмажити в сковороді в розігрітому маслі цибулю, часник, моркву, тушкувати під кришкою хвилин 5.
Перекласти в каструлю з квасолею. Варити ще 10 хв, посолити, поперчити. Посипати зеленню і вимкнути вогонь.
Категория: Рецепти |
| Теги: селери, петрушки
Як за 30 хвилин приготувати мариновані помідори по-італійськи?
Як спекти пиріг «Яблука на снігу»?
Протерта калина з цукром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: