Главная » Статьи » Рецепти

Картопляні крокети
Картопляні крокети вважаються дуже калорійним стравою, але не з-за картоплі, а з-за масла, в якому вони обсмажуються. Але виявляється, їх не обов'язково смажити у фритюрі, крокети можна запекти в духовці під грилем. Вони нічого від цього не втрачають - хрустка скоринка, а всередині вони такі ж соковиті і ніжні. А жиру немає зовсім. Але, зрозуміло, можна крокети посмажити і у фритюрі.

Десять середніх картоплин
Два яйця
Столова ложка сметани
П'ять столових ложок борошна
Панірувальні сахари
Сіль, спеції, чорний мелений перчик - за смаком

Картоплю відварити до готовності, воду злити, картоплю розім'яти в пюре. Трохи остудити, додати сіль, спеції, яйця, сметану, добре розмішати і додати борошно. Її краще додавати по столовій ложці, відразу ж ретельно розмішуючи, щоб борошно не злиплась. Коли вся мука буде вмешана, з картоплі сформувати невеликі кульки, обваляти в панірувальних сухарях, викласти на деко (його застелити пергаментом) і запекти в розігрітій духовці під грилем. Десяти хвилин буде достатньо.
Щоб картопляне тісто не прилипало до рук, змочіть їх холодною водою.
Крокети можна додати сир, відварені або смажені гриби, зелень, шинку, смажену цибулю - загалом, експериментуйте, це дуже смачне блюдо!
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: вони, крокети
Як готуються манно-вівсяні млинці?
Як зробити домашній плавлений сир?
Як готується цвітна капуста по-корейськи?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: