Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати пиріг "Ягоди під шубою"
>Ефектний пиріг "Ягоди під шубою" приваблює поєднанням ніжного смаку ягідної начинки, розміщеної поверх розсипчастого тесту. У готовому вигляді зверху над ягодами з'являється "шубка" з підрум'яненою збитою білкової піни.Необхідні продукти. Для тіста: 2-2 .5 склянки пшеничного борошна, 300 гр добре охолодженого маргарину, 1 яйце, 5 ст ложок цукрового піску, 1 чай л солі, 5 ст ложок крижаної води. Для начинки: 500 гр ягід (малина, ожина, чорна смородина), 1/2 склянки цукру.
Процес приготування. Борошно змішати з сіллю і цукром, з'єднати з дрібно порізаним маргарином. Додатково порубати ножем, додати жовток, відокремлений від білка. Білок прибрати в холодильник. Замісити тісто, додаючи воду для збільшення в'язкості. Руками розправити в коржик з бортиками в круглій формі. Наколоти виделкою, поставити в духовку, випікати при 200 С 10 хв. Потім викласти ягоди, перемішані з цукром. Пекти до готовності тіста. Витягнути. Збити білок в міцну піну, рівномірно розподілити зверху. Підрум'янити 2-3 хвилини.
Категория: Рецепти |
| Теги: начинки, ложок
Моркву на пару
Млинці з курячим м'ясом рецепт?
Як спекти пиріг "Стеганное ковдру"?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: