Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати квасолевий соус?
>Приготований за цим рецептом соус на основі консервованої квасолі на смак дуже схожий на майонез, перевага його в тому, що для його приготування не використовуються яйця і такий соус чудово підійде для вживання в їжу під час посту у ті дні, коли дозволяється вживати рослинну олію.

Складові, які потрібні для того, щоб зробити квасолевий соус: одна банка консервованої у власному соку білої квасолі (можна взяти сиру квасолю, ось тільки спочатку потрібно замочити у воді на ніч, а потім відварити до готовності), 300 мл рослинного масла, по половинці чайної ложки цукрового піску і солі, одна чайна ложка їдальні гірчиці і дві столові ложки лимонного соку.

Саме приготування такого соусу дуже просте - потрібно відкрити банку консервованої квасолі злити з неї рідину, але правда не всю, а трохи залишити. За допомогою блендера консервовану квасолю необхідно пюрировать, після чого додати до отриманого фасолевому пюре рослинне масло і збити суміш до однорідного стану. Потім всипати сіль і цукор, додати також гірчицю і сік лимона і знову трохи збити масу.
Категория: Рецепти |
| Теги: Соус, консервованої
Як смачно посмажити мойву?
Як зробити бутербродний тортик з оселедцем?
Фаршировані булочки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: