Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати закусочне печиво "Трикутнички"?
На думку тих, хто пробував готувати закусочне печиво за даним рецептом, така випічка прямо-таки тане в роті і практично моментально з'їдається - відірватися від такої смакоти просто неможливо. При цьому готується випічка на диво швидко і легко, так і продуктів для його приготування буде потрібно не так вже багато.
Необхідні продукти: 100 грамів пшеничного борошна, половина пачки вершкового масла, 100 грамів твердого сиру (найкраще взяти пармезан, але підійде і інший сир), одне яйце, приблизно чверть чайної ложечки солі, а також трохи маку, смаженої цибулі, кунжуту, солодкої паприки (або чого-небудь ще) для посипання печива.

Охолоджене і нарізане невеликими кубиками вершкове масло змішати з борошном і сіллю, ну і потім розтерти до стану дрібної крихти. Далі до отриманої суміші слід додати дрібно натертий твердий сир, розмішати, додати яєчний жовток і знову перемішати. Тісто скачати в кулю і прибрати хвилин на 20-25 в холодильник.
Охолоджене тісто потрібно досить тонко розкачати, розрізати на невеликі трикутнички і викласти на деко застелений промасленим папером. Верх печива змастити збитим білком і посипати чим-небудь із запропонованого вище (кунжутом. обсмаженим до рум'яного кольору ріпчастою цибулею, маком, паприкою...) і випікати в нагрітій духовці при 170 градусах протягом буквально 10 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: Випічка, тісто
Рецепт приготування млинців в духовці?
Печиво із злаків
Печиво з фруктовим макухою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: