Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати котлети з рибних консервів?
>Цей рецепт є спадщиною голодних 90-х років, коли єдине що було доступно для покупців - це рибні консерви з додаванням олії або маслі. Він досить простий і подобається навіть дітям. Отже, приступимо до приготування котлет. Які продукти нам потрібні? - 1 банку рибних консервів (можна брати найдешевшу сардину або сардинеллу з додаванням олії); - 2 шт. курячих яєць; - стакан рису; - цибуля, картопля по 1 штуці; - сіль і чорний перець за смаком. Етапи приготування: Для початку промиваємо рис відварюємо до готовності. Якщо немає рису (він теж відноситься до дорогих крупам), то підійде пшенична «Артек», ще краще виходить. Відкриваємо консерви і даємо стекти маслу. Повинна залишитися тільки риба. Цибулю і картоплю натираємо на дрібній тертці. Цибулю можна дрібно нарізати. В окремій мисці змішуємо зварену крупу, рибу, цибулю, картоплю, сіль, перець і додаємо сирі яйця. З отриманої маси формуємо котлети, обвалюємо в борошні і смажимо на олії. Подаємо з будь-яким гарніром і зеленню. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |