Главная » Статьи » Рецепти

Готуємо млинці
Максимально просте, можна навіть сказати, нехитре блюдо - млинці - є фірмовим блюдом багатьох господинь. Адже, здавалося б, у сутності - це звичайне тісто, підсмажене на сковорідці, але варіантів і тонкощів існує величезна безліч. Поділюся моїм рецептом млинців.
Щоб приготувати млинці потрібно:
- пара яєць;
- кисле молоко (саме кисле, зі свіжого молока млинці не такі смачні);
- розпушувач (лимонна кислота+харчова сода);
- борошно;
- щіпка солі;
- рослинна олія для смаження.

1. Яйця, лимонну кислоту (приблизно п'яту частину чайної ложки) і сіль збити. Потім додати соду (стільки ж, скільки і лимонної кислоти). Ще трохи збити.

2. Порціями наливають молоко і насипаємо борошно, продовжуючи збивати тісто.

3. На добре розігріту сковороду наливаємо трохи олії і виливаємо половину ополоника тесту. Коли краю зарум'янилися, блін можна перевернути.

Особисто моїм "пунктиком", що стосуються приготування млинців є незмінне правило - не відлучатися з кухні, поки млинці смажаться, інакше неодмінно пригорають:)
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: молоко, млинці
Як приготувати смачне лимонне варення?
Смажені кабачки
Груші, варені з лимоном
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: