Главная » Статьи » Рецепти |
Готуємо млинці
Максимально просте, можна навіть сказати, нехитре блюдо - млинці - є фірмовим блюдом багатьох господинь. Адже, здавалося б, у сутності - це звичайне тісто, підсмажене на сковорідці, але варіантів і тонкощів існує величезна безліч. Поділюся моїм рецептом млинців. Щоб приготувати млинці потрібно: - пара яєць; - кисле молоко (саме кисле, зі свіжого молока млинці не такі смачні); - розпушувач (лимонна кислота+харчова сода); - борошно; - щіпка солі; - рослинна олія для смаження. 1. Яйця, лимонну кислоту (приблизно п'яту частину чайної ложки) і сіль збити. Потім додати соду (стільки ж, скільки і лимонної кислоти). Ще трохи збити. 2. Порціями наливають молоко і насипаємо борошно, продовжуючи збивати тісто. 3. На добре розігріту сковороду наливаємо трохи олії і виливаємо половину ополоника тесту. Коли краю зарум'янилися, блін можна перевернути. Особисто моїм "пунктиком", що стосуються приготування млинців є незмінне правило - не відлучатися з кухні, поки млинці смажаться, інакше неодмінно пригорають:) | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 1 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |