Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курячу печінку в сметані?
У приготуванні будь печінки найважливіше її не пересушити, інакше вона стане жорсткою і несмачною. Тому не залишайте її на сковорідці без нагляду, готується печінка швидко і стежити за нею потрібно постійно. Необхідні продукти Куряча печінка - 500 грам Склянку сметани Одна цибулина Дві столові ложки молока Дві столові ложки борошна Сіль, чорний мелений перець і мускатний горіх за смаком Рослинна олія Приготування Печінка промити, видалити плівочки, обсушити. Цибулю нарізати тонкими півкільцями. У сковорідці розігріти олію, обсмажити цибулю до світло - золотистого кольору, викладаємо печінку, накриваємо кришкою і на невеликому вогні тушкуємо дві - три хвилини. Потім печінку перевертаємо, солимо, посипаємо меленим перцем і мускатним горіхом, вливаємо молоко і тушкуємо ще три хвилини під кришкою. Всипаємо борошно, все добре перемішуємо. Щоб переконатися, чи готова печінка, дістаньте шматочок і розріжте його ножем. Якщо на зрізі видно червоні смужки і сік виділяється рожевий, печінці треба ще трохи потушиться. Якщо сік, що витікає прозорий, то печінка готова. Вливаємо склянку сметани, перемішуємо, прогріваємо на невеликому вогні, даємо покипіти хвилинку і вимикаємо. Гарнір до такої печінці підійде будь-який. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |