Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячу печінку в сметані?
У приготуванні будь печінки найважливіше її не пересушити, інакше вона стане жорсткою і несмачною. Тому не залишайте її на сковорідці без нагляду, готується печінка швидко і стежити за нею потрібно постійно.
Необхідні продукти

Куряча печінка - 500 грам
Склянку сметани
Одна цибулина
Дві столові ложки молока
Дві столові ложки борошна
Сіль, чорний мелений перець і мускатний горіх за смаком
Рослинна олія
Приготування

Печінка промити, видалити плівочки, обсушити. Цибулю нарізати тонкими півкільцями. У сковорідці розігріти олію, обсмажити цибулю до світло - золотистого кольору, викладаємо печінку, накриваємо кришкою і на невеликому вогні тушкуємо дві - три хвилини. Потім печінку перевертаємо, солимо, посипаємо меленим перцем і мускатним горіхом, вливаємо молоко і тушкуємо ще три хвилини під кришкою.
Всипаємо борошно, все добре перемішуємо. Щоб переконатися, чи готова печінка, дістаньте шматочок і розріжте його ножем. Якщо на зрізі видно червоні смужки і сік виділяється рожевий, печінці треба ще трохи потушиться. Якщо сік, що витікає прозорий, то печінка готова. Вливаємо склянку сметани, перемішуємо, прогріваємо на невеликому вогні, даємо покипіти хвилинку і вимикаємо. Гарнір до такої печінці підійде будь-який.
Категория: Рецепти |
| Теги: печінка, печінку
Як готується двошарова сирна запіканка?
Як готується коктейль, який спалює калорії?
Варення з чорноплідної горобини (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: