Главная » Статьи » Рецепти

Рибний жюльєн
Для приготування жульєну з червоної риби нам знадобляться наступні інгредієнти:
300 грам філе риби (форель), одна їдальня ложка борошна, 200 мл вершків 20 відсотків жирності, 150 грам твердого сиру, рослинна олія, сіль, спеції за смаком.

Спосіб приготування.

Рибне філе промити водою, дати стекти, після чого нарізати на невеликі кубики. Нарізати цибулю. Натерти сир на середній тертці. Обсмажити цибулю на сковороді до золотистого кольору.

Викласти до цибулі кубики рыбы.Добавить сіль і спеції за смаком. Все перемішати і обсмажувати 3 хвилини. Вміст перешкодити посипати борошном і влити туди підготовлені вершки. Помішувати вміст сковороди, поки соус не загусне до потрібної нам консистенції.

Блюдо красиво викласти у форму і присипати тертим сиром. Додати трохи свіжої зелені. Після цього жульєн запікаємо в духовці близько 5 хвилин при 160 градусах. Страву подавати в кокотницях, попередньо розділивши жульєн на порції.

В результаті отримуємо красиве і дуже смачне блюдо, яке приємно здивує ваших гостей і близьких.

Приємного апетиту.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: спеції, жульєн
Як швидко приготувати коржі для торта?
Як готується оджахурі?
Як готується салат з манго і креветками?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: