Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати апельсинові сирники?
>Виявляється, апельсинові сирники теж бувають! Більше того - страва виходить смачним, в міру ситним і оригінальним. Та й приготування апельсинових сирників не викликає особливих проблем. Отже, для приготування апельсинових сирників вам знадобляться такі інгредієнти: - 400 г сиру - 100 г цукру (якщо любите солодке, візьміть трохи більше цукру) - майже 1 склянка борошна - 1 яйце - 1/2 апельсина - ванільний цукор або ванілін - 2 столові ложки сметани - масло рослинна для смаження Для соусу знадобляться: - 1 стакан густої сметани - 2 столові ложки цукру - 1/2 апельсина Приготування: Зніміть цедру з однієї половини апельсина і видавіть 2 столові ложки соку. У глибокій мисці (а краще всього в процесорі) змішайте сир, цукор, яйце, сметану, цедру і сік з апельсина. Поступово додайте борошно і вимішайте некруте тісто. Далі можна діяти по-різному: скатати з тіста кульки-заготовки або розділити його на батони, з яких нарізати круглі заготовки для сирників. З допомогою виделки розплющити їх у коржі. Викладаємо заготовки на розігріту сковорідку з рослинним маслом і смажимо до золотистого кольору на помірному вогні. Для соусу відріжте два круглі скибочки від апельсина і дрібно поріжте їх разом зі шкіркою. Потім подрібніть в блендері з цукром і змішайте зі сметаною. Додайте цедру, зняту з решти апельсина. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |