Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати апельсинові сирники?
>Виявляється, апельсинові сирники теж бувають! Більше того - страва виходить смачним, в міру ситним і оригінальним. Та й приготування апельсинових сирників не викликає особливих проблем.
Отже, для приготування апельсинових сирників вам знадобляться такі інгредієнти:

- 400 г сиру
- 100 г цукру (якщо любите солодке, візьміть трохи більше цукру)
- майже 1 склянка борошна
- 1 яйце
- 1/2 апельсина
- ванільний цукор або ванілін
- 2 столові ложки сметани
- масло рослинна для смаження

Для соусу знадобляться:

- 1 стакан густої сметани
- 2 столові ложки цукру
- 1/2 апельсина

Приготування:

Зніміть цедру з однієї половини апельсина і видавіть 2 столові ложки соку. У глибокій мисці (а краще всього в процесорі) змішайте сир, цукор, яйце, сметану, цедру і сік з апельсина. Поступово додайте борошно і вимішайте некруте тісто.

Далі можна діяти по-різному: скатати з тіста кульки-заготовки або розділити його на батони, з яких нарізати круглі заготовки для сирників. З допомогою виделки розплющити їх у коржі. Викладаємо заготовки на розігріту сковорідку з рослинним маслом і смажимо до золотистого кольору на помірному вогні.

Для соусу відріжте два круглі скибочки від апельсина і дрібно поріжте їх разом зі шкіркою. Потім подрібніть в блендері з цукром і змішайте зі сметаною. Додайте цедру, зняту з решти апельсина. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: апельсина, цедру
Смачні рецепти розсольнику
Як готуються закусочні млинці?
Як спекти пісочний пиріг з сиром?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: