Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати крокети з картоплі і сиру?
У крокети основний інгредієнт - картопляне пюре. До якого за настроєм і виходячи з наявності продуктів в будинку можна додати: сир, бринзу, зелень петрушки або кропу, смажені гриби, смажену рибу, шматочки курячого філе - варіантів безліч. Щоб крокети вийшли яскраві, рум'яні, їх краще панірувати в кукурудзяній муці. Що знадобиться для приготування Кілька середніх картоплин 100 грам твердого сиру Одне яйце Дві - три столові ложки борошна з гіркою Сіль і спеції за смаком Рослинне масло для смаження Кукурудзяне борошно або панірувальні сухарі для панірування Приготування Картоплю можна відварити в мундирі на пару або як зазвичай для пюре - почистити і відварити до готовності. Воду злити. Розім'яти картоплю, трохи остудити. Молоко або воду додавати не потрібно. Сир натерти на дрібній тертці. Змішати з картопляним пюре, посолити за смаком, додати спеції. Солити потрібно обережно, з урахуванням солоності сиру. Коли пюре охолоне - додати яйце, борошно, все розмішати до стану однорідної клейкої маси. В тарілочку насипати кукурудзяне борошно або панірувальні сухарі. Розігріти в сотейнику або на сковорідці олію. Мокрими руками (щоб менше приклала тісто) зліпити крокети овальної або круглої форми, покласти в гаряче масло і смажити на середньому вогні до золотистого кольору. Подавати відразу ж, гарячими, зі свіжими овочами або з овочевим салатом, сметанним соусом або майонезом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |