Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати десертні суші?
Звичайно ж, більшість з нас абсолютно точно знають, що суші представляють традиційне японське блюдо з рису і риби або інших морепродуктів, ось тільки в цьому рецепті пропонується зробити зовсім інші суші - незвичайне і оригінальне солодке блюдо, яке за своїм виглядом дійсно дуже схоже на популярні в останні роки суші. Щоб приготувати таке чудове і незвичайне ласощі вам знадобляться складові за наступним списком: 100 г кокосової стружки, два стиглих банана, ківі і свіжа полуниця, приблизно 70 грамів темного шоколаду, а крім цього дрібно нарубані горіхи (фундук, мигдаль або арахіс) і сушена заморожена малина для прикраси. Очищені банани слід розім'яти до стану пюре, а після змішати до повністю однорідного стану з кокосовою стружкою. На столі розстелити харчову плівку і викласти на неї отриману суміш рівномірним шаром товщиною приблизно в половину сантиметра у формі прямокутника. Вимиту полуницю і очищений від шкірки і нарізані скибочками ківі розкласти зверху на бананово-кокосову основу, а після цього згорнути все це своєрідний рулет-рол і відправити у морозильну камеру на 15-20 хвилин. Тим часом шоколад потрібно розтопити на водяній бані і потім повністю змастити їм заморожений рол, ну а зверху гарно посипати його подрібненими горішками і малиною, після чого знову відправити десерт на холод. Вже застиглі солодкі суші необхідно порізати на окремі шматочки. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |