Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати макарони з курячим філе і сиром?
Макарони з курячим філе - це дуже смачно! Хочете спробувати? Приготуйте макарони з курячим філе запропонованим рецептом - він швидкий, простий і дуже легкий!
Що знадобиться для приготування
Пачка (350 г) макаронних виробів
Куряча грудка (зняти філе з кісток)
Невелика цибулина
Два зубчики часнику
Сіль, перець чорний
Кріп сухий

Соус:
3 ст.л. томатного пюре (те, що з одних томатів)
1 ст.л. томатної пасти
По щіпці:
Суміш перців
Білий перець
Паприка солодка
Орегано
Базилік
М'ята
Петрушка
Макарони відварити в підсоленій воді. Філе курячої грудки порізати невеликими шматочками. Часник дрібно порубати, цибулю нарізати довільно. На невеликій кількості рослинного масла обсмажити до прозорості цибулю і часник. Додати курку - готувати до побіління м'яса. Посолити, поперчити, додати суху петрушку. М'ясо з цибулею провернути через м'ясорубку.
Соус: У сковороді, де готувалося м'ясо, залишилося трохи бульйону - туди додати томатне пюре, томатну пасту, спеції, сухі трави. Влити трохи води, щоб вийшло приблизно пів склянки або трохи більше соусу і прокип'ятити кілька хвилин.
Глибоку прямокутну форму застелити або змастити рослинним маслом. Налити трохи соусу і рівномірно розподілити.
Великі макарони начинити фаршем і рівномірно розкласти по формі. Потім полити все соусом, посипати тертим сиром.
Форму затягнути фольгою і поставити в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 30. Потім прибрати фольгу і готувати ще хвилин 10.
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, макарони
Суп м'ясний з овочами в горщику
Яблука, запечені з червоною смородиною і збитими вершками
Як смачно приготувати ніжну свинячу печінку з солоними огірочками?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: