Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати макарони з курячим філе і сиром?
Макарони з курячим філе - це дуже смачно! Хочете спробувати? Приготуйте макарони з курячим філе запропонованим рецептом - він швидкий, простий і дуже легкий! Що знадобиться для приготування Пачка (350 г) макаронних виробів Куряча грудка (зняти філе з кісток) Невелика цибулина Два зубчики часнику Сіль, перець чорний Кріп сухий Соус: 3 ст.л. томатного пюре (те, що з одних томатів) 1 ст.л. томатної пасти По щіпці: Суміш перців Білий перець Паприка солодка Орегано Базилік М'ята Петрушка Макарони відварити в підсоленій воді. Філе курячої грудки порізати невеликими шматочками. Часник дрібно порубати, цибулю нарізати довільно. На невеликій кількості рослинного масла обсмажити до прозорості цибулю і часник. Додати курку - готувати до побіління м'яса. Посолити, поперчити, додати суху петрушку. М'ясо з цибулею провернути через м'ясорубку. Соус: У сковороді, де готувалося м'ясо, залишилося трохи бульйону - туди додати томатне пюре, томатну пасту, спеції, сухі трави. Влити трохи води, щоб вийшло приблизно пів склянки або трохи більше соусу і прокип'ятити кілька хвилин. Глибоку прямокутну форму застелити або змастити рослинним маслом. Налити трохи соусу і рівномірно розподілити. Великі макарони начинити фаршем і рівномірно розкласти по формі. Потім полити все соусом, посипати тертим сиром. Форму затягнути фольгою і поставити в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 30. Потім прибрати фольгу і готувати ще хвилин 10. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |