Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яблучний пиріг на кефірі?
У тісто для цього пирога йдуть всі залишки кисломолочних продуктів - кефір, кисле молоко, кисле молоко, сметана, йогурт або суміш з цих продуктів. Що знадобиться для тіста 100 грам маргарину або вершкового масла 150 грам цукру Одне яйце Склянку кефіру або іншого кисломолочного продукту 200 - 250 грам борошна Дві чайних ложки розпушувача Щіпка солі Для верху - начинки 500 грам яблук (можна менше) Дві - три столові ложки цукру Чайна ложечка кориці Столова ложка розтопленого вершкового масла Приготування М'яке масло або маргарин змішайте з цукром, збийте в пишну масу. Додайте яйце і ще раз все добре збийте. Тепер по черзі додайте просіяне борошно (її змішайте з розпушувачем і дрібкою солі) та кисломолочний продукт. Вимісіть тісто в однорідну масу. Форму змастіть маслом, перекладіть тісто. Яблука наріжте товстими скибочками, викладіть на тісто по колу. Посипте їх цукром, змішаним з корицею і збризніть розтопленим вершковим маслом. Поставте в розігріту духовку, випікайте на середньому вогні хвилин 35 - 40. Готовий пиріг трохи охолодіть і посипте цукровою пудрою. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |