Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати яблучний пиріг на кефірі?
У тісто для цього пирога йдуть всі залишки кисломолочних продуктів - кефір, кисле молоко, кисле молоко, сметана, йогурт або суміш з цих продуктів.
Що знадобиться для тіста

100 грам маргарину або вершкового масла
150 грам цукру
Одне яйце
Склянку кефіру або іншого кисломолочного продукту
200 - 250 грам борошна
Дві чайних ложки розпушувача
Щіпка солі

Для верху - начинки

500 грам яблук (можна менше)
Дві - три столові ложки цукру
Чайна ложечка кориці
Столова ложка розтопленого вершкового масла

Приготування

М'яке масло або маргарин змішайте з цукром, збийте в пишну масу. Додайте яйце і ще раз все добре збийте. Тепер по черзі додайте просіяне борошно (її змішайте з розпушувачем і дрібкою солі) та кисломолочний продукт. Вимісіть тісто в однорідну масу.
Форму змастіть маслом, перекладіть тісто. Яблука наріжте товстими скибочками, викладіть на тісто по колу. Посипте їх цукром, змішаним з корицею і збризніть розтопленим вершковим маслом. Поставте в розігріту духовку, випікайте на середньому вогні хвилин 35 - 40. Готовий пиріг трохи охолодіть і посипте цукровою пудрою. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, вершкового
Як смачно приготувати баклажани по-турецьки?
Печиво із злаків
Лінива тортилья
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: