Дивно ошатний і красиво оформлений, а також володіє чудовим, хоча і злегка оригінальним за рахунок використання в його складі чорносливу, смаком салатик виконаний у вигляді качана кукурудзи стане просто чудовим частуванням для будь-якого святкового столу і дуже порадує своїм апетитним виглядом, смаком і поживністю ваших гостей, ну а крім цього це блюдо дуже просте за своїм складом і дуже легко готується. Для приготування такого красивого і смачного салатику вам будуть потрібні наступні інгредієнти: три курячих яйця, 150 грамів сиру твердих сортів, два-три зубчики часнику, одна банка консервованої кукурудзи, близько 100 грамів чорносливу без кісточок, зелений лук, сіль і перець за смаком та майонез для заправки салату.
Для початку слід підготувати необхідні продукти: курячі яйця круто відварити, почистити від шкаралупи і нарізати невеликими кубиками, сир натерти на середній або великій тертці, чорнослив без кісточок потрібно спочатку гарненько промити, а при необхідності і протримати деякий час в окропі, щоб зробити його м'яким, а після теж подрібнити. До речі, якщо чорнослив спочатку буде з кісточками, то його потрібно взяти в два рази більше і вийняти кісточки. підходящої мисці необхідно змішати всі підготовлені продукти, а також додати туди ж частина консервованої кукурудзи (при цьому третю частину кукурудзи потрібно залишити для оформлення страви) і пропущений через прес часник, ну і заправити все це майонезом і посолити, поперчити за смаком. Далі салат викладається в плоске блюдо овальної форми і оформляється залишеної кукурудзою і пір'ям зеленого лука. Перед подачею салат бажано потримати не менше години в холодильнику.