>Сніданок, як відомо, повинен бути максимально ситним і багатим калоріями. У той же час, всі ми знаємо, як не хочеться їсти вранці і змусити себе випити хоча б чашку чаю - вже подвиг. У цій статті ми розповімо, як приготувати простий і смачний сніданок, який легко з'їдається і залишає відчуття ситості на весь день.
Інгредієнти для приготування ранкових булочок (1 порція): 3-4 невеликих булочки, 150 грам шинки, 200 грам будь-якого твердого сиру, 2-3 помідора, 8-10 перепелиних яєць, зелень за смаком. Приготування страви гранично просте. Зрізуєте у булочок верх, виймаєте м'якуш. Помідори, шинку ріжете кубиками, а сир натираєте на крупній тертці. Шарами на дно кожної булочки укладаєте сир, шинку, помідори (черговість шарів можна міняти на ваш розсуд). Можна і зовсім перемішати всі інгредієнти і наповнити отриманою сумішшю булочки. Зверху на кожну булочку вибийте 2-3 перепелиних яйця і відправте в духовку хвилин на 10-15.
Перед подачею до сніданку булочки прикрашають зеленню. Приємного апетиту вам і ситного дня!