Як відомо ростбіф є традиційним і улюбленим блюдом для англійців, так що приготувавши таким чином м'ясо можна хоча б таким незвичайним чином долучитися і зрозуміти смаки жителів туманного Альбіону, до того ж ростбіф приготований в апетитною горіхової пасти, яка надає страві цікавий і оригінальний смак і просто приголомшливий аромат приємно здивує вас своїм чудовим смаком! Для приготування ростбіфу в горіхової пасти вам знадобиться наступне: яловича вирізка (один шматок вагою приблизно кілограм), один середнього розміру лимон, чотири зубчики часнику, один середній перчик чилі, 150 грамів солоних фісташок, половина склянки панірувальних сухарів мелених, пів склянки листочків м'яти, сіль і чорний перець, ну і приблизно 90-100 мл рослинного масла.
М'ясо для ростбіфа слід підбирати з особливою ретельністю, воно не повинне було піддаватися заморожуванню, але і свіже парне м'ясо для цієї мети не дуже підійде, до речі, також м'ясо не повинно бути надто пісним. Солоні фісташки слід очистити від скорлупок, з лимона зрізати і цедру подрібнити, а також вичавити сік, часник треба просто почистити, перець чилі і ретельно вимиті листя м'яти дрібно нарізати. Далі все вищеперелічене подрібнити за допомогою блендера до однорідності і додати в отриману масу рослинне масло і лимонний сік. М'ясо заздалегідь потрібно дістати з холодильника і обсмажити на сковороді з розпеченим рослинним маслом до рум'яної скоринки, після чого промокнути зайвий жир паперовим рушником, викласти на деко і щедро обмазати з усіх боків горіховою пастою. Деко з ростбіфом відправити у вже нагріту до 200 градусів духову піч і запікати протягом 20 хвилин.