Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати яблучні мафіни з вареним згущеним молоком?
Для мафінів вибирайте яблука з кислим смаком, тоді вийде чудове поєднання з солодким згущеним молоком. Щоб менше часу проводити на кухні, згущене молоко найкраще купити вже варену.
Що знадобиться для приготування
Банка вареного згущеного молока
Два яблука
Два яйця
250 мл молока
Три - п'ять столових ложок цукру (за смаком)
300 грам борошна
100 грам вершкового масла
Дві чайних ложки розпушувача
Пакетик ванільного цукру
Щіпка солі

Приготування

Міксером на високій швидкості збиваємо яйця з цукром в пишну піну. Вливаємо молоко (воно має бути кімнатної температури), додаємо щепоку солі, ванільний цукор і розм'якшене вершкове масло. Все ще раз збиваємо. Потім поступово починаємо підсипати борошно і розпушувач. Ретельно перемішуємо, стежимо, щоб не залишалися грудочки.
У вже готове однорідне тісто нарізаємо яблука дрібними кубиками (яблука потрібно очистити від шкірки). Тісто має вийти як густа сметана.
Формочки змащуємо олією, викладаємо на дно кожної формочки трохи тесту, потім кладемо по чайній ложці згущеного молока і зверху заливаємо тістом. Слідкуйте за тим, щоб формочки заповнилися наполовину, в духовці мафіни добре піднімаються.
Випікати маффіни потрібно при температурі 180 градусів 25 - 30 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: Формочки, має
Як красиво оформити сніданок
Лазанья: 10 кращих рецептів
Як готувати млинці дієтичне?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: