Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з баклажанів і яєць?
Дуже легкий у приготуванні і дуже смачний салат з баклажанів. Якщо любите гострі салати, то додайте до зазначених інгредієнтів часник або мелений перець чилі і заправляйте салат гострим майонезом.
Що знадобиться для приготування
Два - три середніх баклажана
П'ять - шість варених яєць
Одна - дві середні цибулини
Рослинне масло для смаження
Майонез для заправки
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Трохи зелені петрушки або кропу для прикраси салату

Приготування

Баклажани порізати невеликими кубиками, посолити і залити водою на 20 хвилин для видалення гіркоти. Потім баклажани промити під холодною проточною водою і злегка віджати. Відварити яйця. Вони зваряться круто хвилин через 10-12 після закипання. Очистити яйця від шкаралупи і дрібно нарізати.
Цибулю порізати маленькими кубиками, підсмажити на олії до золотистого кольору, потім зняти і дати трохи охолонути. Кубики баклажанів окремо прожарити на рослинній олії до готовності (приблизно 15-20 хвилин), зняти з сковороди і дати трохи охолонути.
У салатниці змішати всі компоненти, трошки посолити за смаком, поперчити і заправити майонезом. Можна додати трохи кропу в салатик для прикраси, а якщо хто любить погостріше, тоді можна додати часник, видавлений через прес. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажанів, салат
Зрази телячі з шинкою або копченою грудинкою
Фініковий кекс
Наливна пиріг з яйцем і зеленою цибулею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: