Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з баклажанів і яєць?
Дуже легкий у приготуванні і дуже смачний салат з баклажанів. Якщо любите гострі салати, то додайте до зазначених інгредієнтів часник або мелений перець чилі і заправляйте салат гострим майонезом. Що знадобиться для приготування Два - три середніх баклажана П'ять - шість варених яєць Одна - дві середні цибулини Рослинне масло для смаження Майонез для заправки Сіль і чорний мелений перець за смаком Трохи зелені петрушки або кропу для прикраси салату Приготування Баклажани порізати невеликими кубиками, посолити і залити водою на 20 хвилин для видалення гіркоти. Потім баклажани промити під холодною проточною водою і злегка віджати. Відварити яйця. Вони зваряться круто хвилин через 10-12 після закипання. Очистити яйця від шкаралупи і дрібно нарізати. Цибулю порізати маленькими кубиками, підсмажити на олії до золотистого кольору, потім зняти і дати трохи охолонути. Кубики баклажанів окремо прожарити на рослинній олії до готовності (приблизно 15-20 хвилин), зняти з сковороди і дати трохи охолонути. У салатниці змішати всі компоненти, трошки посолити за смаком, поперчити і заправити майонезом. Можна додати трохи кропу в салатик для прикраси, а якщо хто любить погостріше, тоді можна додати часник, видавлений через прес. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |