Мойва - доступна, смачна, ситна і малокалорійна рибка. Улюблена багатьма. Як смачно і швидко посмажити мойву? Є один простий секрет... Знадобиться: мойви замороженої або охолодженої пів кіло або трохи більше, сіль і мелений перець, борошно і рослинне масло.
Як готується мойва. Рибку ми миємо і даємо повністю воді стекти. Рибку солимо і перчимо. Якщо є бажання - лимонним соком злегка поливаємо, вичавлюючи половинки над рибками. Далі кожну рибку щедро обвалюємо в борошні і ... ні, не смажимо в сковорідці, а укладаємо кожну рибку пліч-о-пліч на деко.
Бажано покрити деко фольгою, інакше потім доведеться його відмивати. Фольгу або маслом деко змащуємо рослинним і рядками мойву укладаємо. Зверху можна ще посолити. Або рибними спеціями посипати.
Тепер залишається лише включити в духовку і встановити деко. Смажимо двадцять хвилин, один раз перевернувши лопаткою рибки. Смажте до появи красивою золотистої скоринки.
It’s one of the world’s highest ski resorts. So where’s all the snow? <a href=https://omg1.shop>omg ссылка</a>
At this time of year, the slopes of Gulmarg are normally packed with snowboarders and skiers, all taking advantage of the fresh January powder that annually blankets the Himalayas.
But as with many popular winter ski destinations right now, this resort town in Indian-administered Kashmir is facing a snow shortage due to unseasonably dry weather, disappointing both travelers and tourism operators.
The Gulmarg Ski Resort – one of the highest in the world – sits in the Pir Panjal Range of the Himalayas just over 50 kilometers from the city of Srinagar and about 20 kilometers from the Line of Control” (LoC), the de facto border that divides this disputed region between India and Pakistan.