Список продуктів, які необхідні для того, щоб приготувати одну порцію такого м'ясного рулету: 120 г телячої вирізки, 69 г телячої печінки, 40 грамів печериць, 15 г ріпчастої цибулі, сіль, перець, спеції, кріп і зелена цибуля. Телячу вирізку гарненько відбити, а потім посолити і посипати спеціями. Печериці порізати тонкими пластинками і злегка обсмажити, потім додати нарізану тонкими півкільцями ріпчасту цибулю, злегка все посолити. Печінку порізати скибочками, посолити, обваляти в невеликій кількості борошна і злегка обсмажити (приблизно по пів хвилинки з кожного боку). Зверху на відбите м'ясо викласти підсмажені гриби з цибулею, а на них зверху - обсмажені скибочки печінки. Акуратно згорнути з усього цього рулет. Рулет обсмажити на сковороді близько 7-10 хвилин, після чого перекласти у форму і поставити в духовку розігріту до 200 градусів, де запікати ще приблизно 10 хвилин до готовності. Прикрасити готову страву кропом і зеленою цибулею.