Главная » Статьи » Рецепти

М'ясний рулет з печінкою та грибами
Список продуктів, які необхідні для того, щоб приготувати одну порцію такого м'ясного рулету: 120 г телячої вирізки, 69 г телячої печінки, 40 грамів печериць, 15 г ріпчастої цибулі, сіль, перець, спеції, кріп і зелена цибуля.
Телячу вирізку гарненько відбити, а потім посолити і посипати спеціями.
Печериці порізати тонкими пластинками і злегка обсмажити, потім додати нарізану тонкими півкільцями ріпчасту цибулю, злегка все посолити.
Печінку порізати скибочками, посолити, обваляти в невеликій кількості борошна і злегка обсмажити (приблизно по пів хвилинки з кожного боку).
Зверху на відбите м'ясо викласти підсмажені гриби з цибулею, а на них зверху - обсмажені скибочки печінки. Акуратно згорнути з усього цього рулет. Рулет обсмажити на сковороді близько 7-10 хвилин, після чого перекласти у форму і поставити в духовку розігріту до 200 градусів, де запікати ще приблизно 10 хвилин до готовності.
Прикрасити готову страву кропом і зеленою цибулею.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: обсмажити, злегка
Креветки запечені у соусі
Як готується яєчня на листковому тісті?
Натуральна ікра баклажанна
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: