Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати грушевий пиріг зі згущеним молоком?
Дуже цікавий пиріг. Простий у приготуванні, але результат незмінно виходить чудовим.
Що знадобиться для приготування

150 грам маргарину
250 грам борошна
Два яйця
50 грам цукру

Чайна ложка розпушувача
П'ять - шість груш
Баночка згущеного молока
Склянка ядер волоського горіха
Чайна ложка кориці (за бажанням)

Приготування

Маргарин порубати з борошном, всипати розпушувач і цукор. Розтерти в крихту. Додати збиті яйця, швидко все змішати. Як тільки інгредієнти з'єдналися, відокремити від тесту приблизно чверть, скачати цей шматочок в кулю. Загорнути в плівку і прибрати в морозилку на півгодини.
Інше тісто викласти у форму (діаметр 26 см), долонькою розподілити по денця, зробити бортики. Поставити в холодильник.
Для начинки груші очистити від шкірки, нарізати шматочками і змішати зі згущеним молоком. Додати дрібно порубані горіхи і корицю. Вилити начинку на корж з тіста, зверху натерти тісто з морозилки.
пиріг Випікається при температурі 180 градусів, час приготування 45 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: молоком, пиріг
Наливна пиріг з яйцем і зеленою цибулею
У чому секрет приготування люля-кебаб ?
Пиріг з горбушею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: