Цей тортик виглядає по-святковому ошатним, яскравим і дуже красивим, так і його чудовий смак цілком відповідає зовнішньому вигляду десерту, ну а процес приготування такого фруктово-макового тортика на диво просте й нехитре, так що навіть молодої господині буде цілком під силу приготувати цю смакоту. Для приготування торта вам знадобиться: для тіста - півтори склянки борошна, три чайних ложки пекарського порошку, півтори склянки цукрового піску, три яйця, півтори склянки сметани, а також 50 грамів маку, пів склянки мелених волоських горіхів і 100 грамів кураги; для крему - 500 мл сметани (жирної), один стакан цукру, один пакетик ванільного цукру, ну і свіжі ягоди і фрукти для прикраси.
Яйця слід збити з цукром, потім додати сметану і поступово всипати попередньо просіяне і змішану з пекарським порошком борошна, після чого ретельно все перемішати. Тісто розділити на три однакові частини: в одну додати подрібнені горіхи, у другу - мак, а в третю - дрібно порізану курагу. Далі з тіста спекти окремо три коржа (випікати в застеленому пергаментом формі близько 25 хвилин при температурі 200 градусів) і остудити їх. Сметану збити з цукром і ванільним цукром, ну і отриманим кремом промазати коржі. Зверху торт теж покрити шаром крему і щедро прикрасити скибочками свіжих фруктів і ягодами.