Главная » Статьи » Рецепти

Пиріг з горбушею
Що може бути смачніше риби? Правильно, - рибний пиріг. І особливо, якщо цей пиріг з горбушею. Звичайно, можна рибу для начинки взяти морожену, почистити її, зварити... Але цілком підійде для пирога і рибка консервована.
В даному рецепті один з головних моментів - це оформлення готового страви у вигляді рибини, щоб начинка і зміст, як говоритися, відповідали.

Щоб приготувати пиріг рибний знадобиться:
- тісто несолоне (можна приготувати дріжджове тісто або листкове);
- 1-2 банки консервованої горбуші;
- пара цибулин,
- жовток для змазування пирога.

Насамперед потрібно приготувати тісто. Якщо вибрано тісто дріжджове, то треба дати йому піднятися.
Потім готується начинка. Цибуля обсмажується до трохи золотистого кольору в невеликій кількості олії. Рибні консерви розминаються практично в пюре виделкою. Риба і цибулю перемішуються.

З тіста розкочується пласт і з нього вирізають дві "рибини" - одна трохи більше іншої. Менша рибка кладуть на змащений маслом деко. Потім викладається начинка, яку потім накриває друга, велика рибка. Із залишків тіста формуються рот, очі, хвіст і луски риби, потім змащують жовтком.

Випікати рибний пиріг потрібно в попередньо нагрітій духовці в залежності від типу тесту.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: тісто, пиріг
Як можна приготувати смачні таратушки на кефірі?
Пиріг з апельсином
Як готується огретен з вишнями?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: