Главная » Статьи » Рецепти |
Пиріг з горбушею
Що може бути смачніше риби? Правильно, - рибний пиріг. І особливо, якщо цей пиріг з горбушею. Звичайно, можна рибу для начинки взяти морожену, почистити її, зварити... Але цілком підійде для пирога і рибка консервована. В даному рецепті один з головних моментів - це оформлення готового страви у вигляді рибини, щоб начинка і зміст, як говоритися, відповідали. Щоб приготувати пиріг рибний знадобиться: - тісто несолоне (можна приготувати дріжджове тісто або листкове); - 1-2 банки консервованої горбуші; - пара цибулин, - жовток для змазування пирога. Насамперед потрібно приготувати тісто. Якщо вибрано тісто дріжджове, то треба дати йому піднятися. Потім готується начинка. Цибуля обсмажується до трохи золотистого кольору в невеликій кількості олії. Рибні консерви розминаються практично в пюре виделкою. Риба і цибулю перемішуються. З тіста розкочується пласт і з нього вирізають дві "рибини" - одна трохи більше іншої. Менша рибка кладуть на змащений маслом деко. Потім викладається начинка, яку потім накриває друга, велика рибка. Із залишків тіста формуються рот, очі, хвіст і луски риби, потім змащують жовтком. Випікати рибний пиріг потрібно в попередньо нагрітій духовці в залежності від типу тесту. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 2 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |