>Даний варіант домашнього вівсяного печива особливо примітний тим, що в приготуванні така випічка дуже проста, а виходить печиво приголомшливо смачненьким і навіть має своєрідну смакову особливість завдяки використанню для його приготування подрібненого фініків. Готується вівсяне печиво за запропонованим рецептом дивно швидко. Інгредієнти для приготування печива: два з половиною склянки вівсяних пластівців, один стакан сушених фініків без кісточок, дві склянки пшеничного борошна, половина чайної ложки розпушувача, пачка вершкового масла, чверть склянки вершкового масла, два яйця, один стакан коричневого цукру і три чверті склянки білого, ваніль, одна чайна ложка кориці і трохи солі. Сухі інгредієнти потрібно змішати. В окремій посудині збити міксером на маленькій швидкості м'яке вершкове і рослинне масло з цукром двох видів, після чого продовжуючи збивати по черзі додати яйця. В отриману суміш додати всі сухі інгредієнти і з цього тіста сформувати кульки, які потім викласти на деко на деякій відстані один від одного. Випікати протягом 20 хвилин при 200 градусах.