Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сирно-морквяний пудинг?
Ніжний повітряний пудинг, солодкий і ароматний, з вираженим морквяним смаком. Сиру в ньому зовсім небагато, основний інгредієнт - відварна морква. Що знадобиться для приготування 150 грам жирного сиру Три столові ложки мелених сухарів Два яйця Половина склянки цукру (можна більше, за смаком) 500 грам свіжої моркви (5-6 морквин) Трохи масла для змащування форми Приготування Моркву відварити на пару, остудити і очистити. Яйця розділити на жовтки і білки. Сир протерти через сито, змішати його з меленими сухарями, жовтками, цукром, а також з протертою на дрібній тертці відвареної морквою. До отриманої маси додати збиті в міцну піну білки, обережно перемішати і викласти у змащену маслом і посипану меленими сухарями форму. Форму закрити промасленим кружком паперу (можна і на дно постелити папір, щоб потім легше діставати пудинг) і поставити в каструлю з киплячою водою. Вода в каструлі повинна доходити до половини висоти форми. Варити пудинг хвилин 45 - 60. Готовий пудинг повністю остудити і дістати з форми. Подавати його рекомендується зі сметаною, медом або сиропом. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |