Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати сирно-морквяний пудинг?
Ніжний повітряний пудинг, солодкий і ароматний, з вираженим морквяним смаком. Сиру в ньому зовсім небагато, основний інгредієнт - відварна морква.
Що знадобиться для приготування
150 грам жирного сиру
Три столові ложки мелених сухарів
Два яйця
Половина склянки цукру (можна більше, за смаком)
500 грам свіжої моркви (5-6 морквин)
Трохи масла для змащування форми

Приготування

Моркву відварити на пару, остудити і очистити. Яйця розділити на жовтки і білки. Сир протерти через сито, змішати його з меленими сухарями, жовтками, цукром, а також з протертою на дрібній тертці відвареної морквою. До отриманої маси додати збиті в міцну піну білки, обережно перемішати і викласти у змащену маслом і посипану меленими сухарями форму. Форму закрити промасленим кружком паперу (можна і на дно постелити папір, щоб потім легше діставати пудинг) і поставити в каструлю з киплячою водою. Вода в каструлі повинна доходити до половини висоти форми. Варити пудинг хвилин 45 - 60.
Готовий пудинг повністю остудити і дістати з форми. Подавати його рекомендується зі сметаною, медом або сиропом. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: пудинг, Форми
Як швидко приготувати пиріжки на один укус
Зрази телячі з шинкою або копченою грудинкою
Як готується запіканка з гречаної каші?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: