Як готуються смачні курячі котлети з зеленню і болгарським перцем?
Секрет приготування смачних соковитих курячих котлеток просто: у фарш потрібно додати замочений у молоці батон, цибуля ріпчаста, нарізаний кубиками болгарський перець і свіжу зелень. Отже, почнемо приготування: куряче м'ясо (філе або стегна) пропустити на м'ясорубці і додати до мяску цибулю дрібно нарізаний (можна зелений, а можна ріпчаста), батон змочений в молоці і болгарські перці (на підлогу кг м'яса приблизно дві невеликі перчинки). Також додаємо рубану петрушку.
Всі інгредієнти фаршу перемішуємо, ретельно розминаючи пальцями. Додаємо сіль і мелений перець. Перемішуємо. Яйце не додаємо, котлетки і так відмінно формуватися.
ліпимо З фаршу маленькі котлетки, робимо їх по можливості плоскими і обвалюють у панірувальних сухарях. Далі смажимо курячі котлетки в соняшниковій олії на слабкому вогні до готовності. В кінці смаження сковорідку слід прикрити кришкою і дати котлеткам дійти до готовності під кришкою ще три хвилини.
Подаються смачні курячі котлети з болгарським перцем і зеленню до будь-якої каші, пюре та овочевого салату. Приємного!