Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати суп з щавлю
![]() Рецепт щавлевого супу Інгредієнти: Щавель – пучок Філе курячої грудки – 2 шт. Картопля – 3-4 шт. (середньої величини) Яйця – 1-2 шт. Зелень – за смаком Лавровий лист 1-2 шт. Сіль, спеції – за смаком Перець чорний горошком – 4 горошини Сметана – за смаком Спосіб приготування: 1) Куряче філе промиваємо та нарізаємо соломкою. Опускаємо його в каструлю, заливаємо холодною водою і ставимо на вогонь. Коли вода закипить, зменшуємо потужність вогню, видаляємо утворилася на поверхні піну, і заправляємо суп почищеною і порізаним на невеликі скибочки картоплі, перцю горошком. Варимо все хвилин 20. 2) За ці 20 хвилин, поки вміст каструлі доходить до потрібної кондиції, підготуємо інші продукти. Яйце (на ваш розсуд 1 або 2) потрібно поставити варитися. Щавель промиваємо та нарізаємо тоненькі смужечки. Коли картопля практично вже готовий, додаємо в суп щавель, сіль, спеції і варимо 10 хвилин. Перед подачею на стіл в кожну порцію треба додати яйце, дрібно нарізане або просто поділене навпіл, нашатковану зелень і сметану. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |