Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати знамениті татарські пиріжки?
>Вони дійсно відрізняються від звичних нам пиріжків - як по вигляду, так і за смаком. Якщо подавати з бульйоном, просто смакота виходить! Необхідні інгредієнти: - 100 грам вершкового масла - 2 склянки борошна - всього лише щіпка солі - сода буквально на кінчику ножа - 1 склянка кефіру - 2 яйця Для начинки: - м'ясо - картопля - цибуля - сіль - перець Приготування: Для початку, візьміть масло і розітріть його в крихту разом з двома склянками борошна, сіллю і содою. Після додайте склянку кефіру або кислого молока і 2 яйця. Замісіть тісто, додаючи туди борошно. Воно повинно бути м'якше, ніж на пельмені. Залишаємо його полежати, нехай трохи відпочине». Тим часом приготуємо начинку. Візьміть будь-яке м'ясо, сирий картопля. Всі наріжте кубиками, посоліть і поперчіть. Далі відщипуємо шматочок тіста і розгортаємо його в тонкий коржик. У середину кладемо начинку, защипуємо за принципом хінкалі, а в середині залишаємо невелику дірочку. Пиріжки викладаємо на деко і ставимо в добре розігріту духовку на 20 хвилин (200 градусів). Потім відкриваємо духовку і кладемо всередину шматочок вершкового масла. Через хвилин 15-20 пиріжки почнуть підрум'янюватися. Можна змастити кожен пиріжок яйцем і знову відправити в духовку хвилин на 15-20. Загальний час випікання - близько години. Складаємо пиріжки в контейнер і накриваємо рушником або кришкою. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 10 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |