Главная » Статьи » Рецепти |
Як готується піта?
![]() Необхідні продукти 500 грам борошна 15 грам свіжих дріжджів 300 мл злегка теплої води Три столових ложки рослинного масла Чайна ложка з гіркою солі Щіпка цукру Приготування Розведіть дріжджі з водою, додайте трохи цукру (буквально одну дрібку щоб швидше активувалися дріжджі). Поступово підсипати просіяне борошно, потім покладіть сіль і влийте масло. Замісіть м'яке, еластичне тісто. Накрийте його і поставте в тепло, тісто має добре підійти і збільшитися в об'ємі в два рази. Прогрійте духовку разом з порожнім листом до 220 градусів. Піднялося обімніть тісто, розділіть на 12 частин. Сформуйте кульки, накрийте і залиште на десять хвилин. Потім трохи розкачати. Залиште на п'ять хвилин і ще раз розкачайте в коржик товщиною 0,5 - 1 див. Чим тонше раскатаете, тим більше раздуются коржі при випічці. Покладіть чотири коржі на гарячий деко, закрийте духовку, випікайте 6-8 хвилин. Піта не повинна потемніти! Готові коржі накрийте рушником і дайте охолонути. Потім почніть будь-якою начинкою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |