Цей рецепт простий і популярний у кулінарів. Секрет млинчиків в тому, що тісто замішується на окропі і молоці. За цим рецептом можна пекти тонкі і повітряні товстенькі млинці. Отже, змішуємо дві склянки окропу з двома склянками свіжого молока (якщо молоко буде не свіже - воно згорнеться від впливу з гарячою водою). Далі вбиваємо два курячих яйця і додаємо дрібку солі і повну столову ложку з гіркою цукру. Знову перемішуємо.
Далі по одній столовій ложці додаємо борошно. Загальна кількість додається борошна - два з половиною склянки. В самому кінці три столових ложки рослинного масла відправляємо в тісто. Перемішуємо. Всі! Тісто для самих смачних млинців готово.
Перед випічкою млинчика змащуємо розігріту сковорідку олією. Далі, перед смаженням кожного млинчика теж бажано змащувати олією сковорідку. Такі млинці ідеально підходять для завертання в них м'ясної і сирної начинки. Смачні млинці і самі по собі - без начинки.