Як готувати запечений перець, фарширований макаронами?
Таке просте, але разом з цим цікаве і незвичайне блюдо, може стати цікавим рішенням для смачного і поживного сніданку - фарширований запечений перець можна приготувати з решти з вечора вчорашніх макаронів, від яких саме в такому вигляді навряд чи хто-небудь відмовиться. Для приготування запеченого перцю, фарширований макаронами вам знадобиться наступне: 150 грамів будь-яких макаронних виробів (вже готових), два великих болгарських перцю, 100 г сиру твердих сортів, чотири перепелиних яйця, 10 г вершкового масла, одна столова ложка рослинного масла, два помідори черрі, а також сіль, перець і трохи блакитного сиру (за бажанням).
Перець треба вимити, розрізати навпіл і очистити від плодоніжок і насіння. Далі в кожен перчик покласти неможко вершкового масла, а також варені макарони, які потрібно змішати з тертим сиром (трохи сиру слід залишити) і при бажанні можна додати подрібнений блакитний сир. Форму для випічки слід щедро полити рослинним маслом, викласти в неї фаршировані перці запікати в нагрітій до 180 градусів духовці протягом півгодини, після чого вбити в кожен перчик по одному перепелиному яйцю, покласти по половинці помідори черрі, посипати залишками тертого сиру і продовжувати готувати ще близько 10-15 хвилин.