Главная » Статьи » Рецепти |
Як готується кыстыбый з картоплею і цибулею?
>Кыстыбый є старовинним і традиційним татарським стравою з тіста зі смачною начинкою. Являє собою прісного коржика, за зовнішнім виглядом чимось нагадує відкритий пиріг. Інгредієнти: Для начинки: - 1,5 склянки картопляного пюре - 1 цибулина - 2 ст. ложки рослинного масла - пучок зеленого цибулі Для тіста: - 3 склянки борошна - 1 склянку окропу - 1 ч. ложка солі - 2 ст. ложки рослинного масла - розтоплене вершкове масло (приблизно 50-70 гр) Рецепт приготування: Наріжте цибулю півкільцями і обсмажте на сковороді до золотистого кольору. Потім поріжте кружальцями, зелену цибулю. Змішайте з пюре обидва види цибулі. Борошно просійте, додавши рослинне масло і сіль, влити окріп і швидко розмішайте ложкою до тих пір, поки тісто не утворює один клубок. Дайте якийсь час охолонути. Потім замісіть тісто і дайте йому якийсь час полежати - близько 30 хвилин. Далі робимо ось що. Тісто ділимо на шматочки розміром зі сливу, кожен з них розгортаємо в тонкий коржик по діаметру сковороди і наколюємо виделкою, щоб коржі не здувалися. Випікаємо на сухій сковороді без олії до тих пір, поки корж не покриється коричневими плямами. Потім на корж викладається шар начинки, накривається другою половинкою і змащується маслом. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |