Главная » Статьи » Рецепти

Пісний медовик
Ніжний, розсипчастий медовик з приємним ароматом і карамельно-медовим смаком.
Склянку теплої води
Півтори-дві склянки борошна
Дві чайних ложки розпушувача
Трохи менше половини склянки рослинного масла
Третину склянки цукру (можна і побільше покласти)
Три столові ложки меду
Склянка подрібнених волоських горіхів
Половина склянки родзинок
Щіпка солі
Пакетик ванільного цукру

Родзинки промиваємо і ставимо на водяну баню на кілька хвилин. Потім обсушуємо, обвалюємо в борошні - це потрібно зробити для того, що б при замісі тесту родзинки рівномірно розподілився, а не опустився вниз.
У сковороді на слабкому вогні розтоплюємо цукор і тримаємо його поки не утвориться карамель. Потихеньку підливаємо теплу воду, даємо покипіти. Коли карамель розчиниться, переливаємо карамельну воду в мисочку і залишаємо щоб охолола.

Змішуємо олію з медом і ванільним цукром, дрібкою солі. Вливаємо теплу карамельну воду, розмішуємо, додаємо склянку просіяного борошна, розпушувач. Розмішуємо, потихеньку підсипаємо ще борошна, доводимо тісто до консистенції густої сметани. В останню чергу додаємо подрібнені горіхи і родзинки.
Перекладаємо тісто в форму, розрівнюємо верх і випікаємо в прогрітій до 180 градусів духовці приблизно 45 хвилин. Готовність випічки обов'язково перевіряємо дерев'яною шпажкою - вона повинна виходити сухою.
Категория: Рецепти |
| Теги: Теплу, воду
Як приготувати фаршировані кальмари до пива?
Як готується бананова вівсянка з родзинками?
Як приготувати ситний сніданок
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: