Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати курячі котлети «Ніжні»
Курячі котлети «Ніжні» цілком відповідають своїй назві. На мій смак, це одне із самих смачних і делікатних страв, які готуються з курячого м'яса. Спробуйте хоч раз приготувати котлети по цьому рецепту, і ви зрозумієте, що я маю на увазі.
Курячі котлети «Ніжні»

На 4-6 порцій вам знадобляться:

Філе курки – 500-600 р
Яйця – 1 шт.
Майонез – 250 р
Зелень петрушки і кропу – 4 ст.л.
Сіль, перець – за смаком
Борошно пшеничне – 2-3 ст.л.
Олія рослинна – для смаження

Спосіб приготування:

Ретельно промийте філе курки, наріжте його на маленькі шматочки, розміром не більше одного см з усіх сторін. Складіть всі шматочки в глибоку миску і залийте їх 150 г майонезу. Приберіть м'ясо в холодильник на 2 години маринуватися.

Після закінчення зазначеного часу, дістаньте м'ясо з холодильника, додайте нього борошно, яйце, посоліть, поперчіть, все ретельно перемішайте. У сковороді розігрійте олію і, формуючи з м'ясної маси невеликі котлетки, обсмажте їх з двох боків до появи красивою золотистої скоринки.

З решти майонезу і зелені приготуйте соус, просто змішавши їх разом.

На стіл курячі котлети «Ніжні» моно подавати з будь-яким гарніром, обов'язково полив їх соусом.

Приємного апетиту!

Категория: Рецепти |
| Комментарии: 4 | Теги: котлети
Як готувати макарони з м'ясним соусом?
Яловичина з брюссельською капустою
Як приготувати м'ясо по-французьки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: