Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати курячі котлети «Ніжні»
Курячі котлети «Ніжні» цілком відповідають своїй назві. На мій смак, це одне із самих смачних і делікатних страв, які готуються з курячого м'яса. Спробуйте хоч раз приготувати котлети по цьому рецепту, і ви зрозумієте, що я маю на увазі. Курячі котлети «Ніжні» На 4-6 порцій вам знадобляться: Філе курки – 500-600 р Яйця – 1 шт. Майонез – 250 р Зелень петрушки і кропу – 4 ст.л. Сіль, перець – за смаком Борошно пшеничне – 2-3 ст.л. Олія рослинна – для смаження Спосіб приготування: Ретельно промийте філе курки, наріжте його на маленькі шматочки, розміром не більше одного см з усіх сторін. Складіть всі шматочки в глибоку миску і залийте їх 150 г майонезу. Приберіть м'ясо в холодильник на 2 години маринуватися. Після закінчення зазначеного часу, дістаньте м'ясо з холодильника, додайте нього борошно, яйце, посоліть, поперчіть, все ретельно перемішайте. У сковороді розігрійте олію і, формуючи з м'ясної маси невеликі котлетки, обсмажте їх з двох боків до появи красивою золотистої скоринки. З решти майонезу і зелені приготуйте соус, просто змішавши їх разом. На стіл курячі котлети «Ніжні» моно подавати з будь-яким гарніром, обов'язково полив їх соусом. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 4 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |